Valdes u Mančester sitiju?

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valdes u Mančester sitiju?

Viktor Valdes bi nakon epizode u Standardu iz Liježa mogao da svoju karijeru nastavi u Mančester sitiju, prenosi španski "Sport".

Ako je verovati španskim medijima, Viktor Valdes će se vratiti u Premijer ligu gde bi nakon neuspešne epizode u Mančester junajtedu mogao da nastavi u Mančester sitiju.

Viktor Valdes je trenutno član Standarda iz Liježa gde igra na pozajmici iz Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << junajteda do kraja sezone, ali bi nakon isteka ugovora mogao da promeni sredinu što će definitivno i uraditi ukoliko Van Gal ostane trener ekipe.

Naravno, ne sumnjate da je španski "Sport" ovaj transfer povezao sa Pepom Gvardiolom koji je veliki poštovalac lika i dela Viktora Valdesa.

Gvardiola bi trebalo da preuzme Siti na kraju ove sezone, a možda bi rezervna varijanta među stativama mogao da bude upravo Viktor Valdes.

Još uvek se radi samo o spekulacijama, tako da su za sada male šanse.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POVRATAK U MANČESTER: Viktor Valdes dolazi u redove ‘građana’?

Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016

Valdes bi mogao da se vrati u Premijer ligu, ali sada u plavi deo Mančestera.. . Španski golman je trenutno član belgijskog Standarda iz Liježa u koji je došao kao pozajmljeni igrač Mančester junajteda. Valdes nema nameru da se vraća u redove “crvenih đavola” ukoliko Van Gal ostane na klupi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.