Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2016, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE ‘KUĆI’: Juventus i Ibrahimović blizu dogovora? (VIDEO)

Da li je na pomolu povratak Ibrakadabre u tim u kome je igrao od 2004. do 2006. godine.

Zlatanu Ibrahimoviću ističe ugovor sa PSŽ-om u julu, a svetski timovi se otimaju oko Šveđanina. Nije tajna da Kinezi i Amerikanci žele Ibrakadabru, a u trku su se uključili i evropski velikani. Pre svih Mančester junajted, a sada i Juventus.
SKROMAN MOMAK: Ibra hoće u Kinu, ali da mu se ispuni jedan ‘uslovčić’…
“Stara dama” želi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da vrati u Torino sjajnog napadača i napravila je prvi korak razgovorima sa Minom Raiolom. Navodno, Juventus je spreman da Ibrahimoviću plati sedam miliona evra po sezoni, a ugovor bi bio potpisan na dve godine. Ibrahimović je u Juventusu igrao od 2004. do 2006. godine kada je na 70 utakmica postigao 23 gola.
(Izvor: YouTube/anass Ibrahimovic)
KAKAV GOL? STRAŠAN GOL: Ibrina magija, Kavanijev šmek i Maksvelov slalom – u jednom golu! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Izgleda će Ibra da padne na šarm "stare dame"

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2016

Napadač PSŽ-a Zlatan Ibrahimović mogao bi posle 10 godina da se vrati u Juventus. Njemu ugovor sa "svecima" ističe u junu, a najbolji klubovi u Evropi se utrkuju ne bi li dobili iskusnog 34-godišnjeg Šveđanina...Italijanski mediji pišu da su se čelnici šampiona Italije već sastali sa Minom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.