U ovom fudbaleru Mančestera Ronaldo vidi sebe

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovom fudbaleru Mančestera Ronaldo vidi sebe

Brazilac Ronaldo govorio je i o Mančester junajtedu, a istakao je i jedno zanimljivo gledište.

Legenda fudbala i jedan od najboljih svih vremena, Brazilac Ronaldo, istakao je da Markus Rašford dosta podseća na njega po načinu igre.

Ovaj momak je tek u februaru debitovao za Mančester junajted, ali je očarao navijače svojim umećem, kako u Ligi Evrope, tako i u Premijer ligi.

Za samo 15 nastupa zabeležio je 7 golova.

"On >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je veoma dobar igrač.

Vidim malo sebe u njemu, sigurno. Ima hrabrosti, brz je, dobar sa loptom. Ima tu glad za postizanjem golova, vidim to kod njega. Mislim da ima izuzetnu budućnost
", rekao je "pravi Ronaldo".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo: Rašford je isti ja

Izvor: N1 televizija, 06.Maj.2016, 11:33

Nekada najbolji fudbaler sveta, Brazilac Ronaldo ima izuzetno lepo mišljenje o mladom fudbaleru Mančester Junajteda Markusu Rašfordu...Osamnaestogodišnji fudbaler je sjajno iskoristio šansu koju je dobio od menadžera Luja Van Gala i u 15 mečeva u svim takmičenjimka postigao je sedam golova..."On...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.