Tužni Junajted jedva do boda

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužni Junajted jedva do boda

Nova loša partija Mančester junajteda i novi neuspeh. Malo je nedostajalo da Vest Bromvič Albion sa "Old Traforda" odnese sva tri boda.

Nemoćan: Huan Mata

 

Na kraju, Mančester junajted - VBA 2:2 (0:1).

 

Vođstvo gostima, već u osmom minutu, doneo je Sesenjon sjajnim pogotom sa distance.  Dugo osporavani Felaini, na samom startu drugog poluvremena uspeo je da poravna rezultat.

 

Preuzeo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tim Luja Van Gala inicijativu, ali je usledio "hladan tuš". Nepažnju Junajtedove defanzivne linije iskoristio Berahinjo, izašao "jedan na jedan" sa De Heom i lako ga matirao.

 

Kada se činilo da će gosti odneti ceo plen iz Mančestera, holanđanin Blind natrčao je na ispucanu loptu i nezgodnim udarcem postavio konačnih 2:2.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.