Tako se to radi - Mančester junajted je OVAKO čestitao rođendan Nemanji Vidiću! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako se to radi - Mančester junajted je OVAKO čestitao rođendan Nemanji Vidiću! (video)

Danas Nemanja Vidić puni 35. godina, a u Mančesteru su se setili svoje legende.

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda i bivši član reprezentacije Srbije, Nemanja Vidić, danas slavi 35. rođendan, a koliko poštuju u Mančesteru srpskog defanzivca dokazuje i današnja čestitka.

"Vida, srećan rođendan. Kakva stena!", napisali su na zvaničnm tviter nalogu, a u prilogu su objavili jednu fantastičnu intervenciju Užičanina kada je raskomadao na delove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protivničkog igrača, a da pritom nije napravio faul.

Uostalom, pogledajte!

Naravno, i mi se priključujemo čestitkama jednom od najboljih štopera u poslednjih 20 godina na ovim prostorima.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted čestitao Vidiću rođendan legendarnim videom! Ni Zvezda ga nije zaboravila (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2016

Nemanja Vidić danas puni 35. godina, a njegovi bivši klubovi Crvena zvezda i Mančester junajted to svakako nisu zaboravili...Dok su crveno-beli svom nekadašnjem defanzivcu rođendan čestitali putem Fejsbuka, Đavoli su se oglasili preko Tvitera...I to legendarnim videom koji definitivno opisuje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.