Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER SVE IZVESNIJI: De Hea se vraća u Madrid

Već dugo traje transfer priča prema kojoj će mladi španski golman umesto dresa Mančester Junajteda sledeće sezone nositi dres madridskog Reala, ali ta saga nikako da se okonča.

Ipak, prema pisanju uvek dobro obaveštene Marke De Hea bi ove nedelje konačno trebalo da pređe u “kraljevski klub” koji je podigao ponudu za mladog golmana odnosno Junajte bi na ime obeštećenja dobio 40 miliona evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Englezi su na sve načine pokušavali da zadrže bivšeg golmana Atletika nudeći mu nedeljnu platu od čak 200 hiljada funti, što bi bio rekord kada su u pitanju golmani, ali čini se da nije uspeo u toj nameri.
Junajtedu je praktično ovaj prelazni rok poslednja prilika da unovči De Heu pošto mu narednog leta ističe aktuelni ugovor sa klubom.
The post TRANSFER SVE IZVESNIJI: De Hea se vraća u Madrid appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SVE BLIŽE: Venger dovodi Benzemu u Arsenal

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015

Već dosta dugo se govorka o mogućnosti da Karim Benzema beli dres madridskog Reala zameni za crveni londonskog Arsenala, ali nikako da dođe do tog transfera.. . Ako je verovati pisanju engleskog Metroa Francuz je nikada bliži selidbi na Ostrvo pošto ne vidi sebe u timu koji formira novi trener “kraljevskog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.