Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMPA: Falkao se vraća kući (FOTO)

Radamel Falkao odbrojava poslednje dane na Old Trafordu, a sve je izvesnije da se neće vratiti u MOnako koji ga je pozajmio Mančester Junajtedu već bi mogao ponovo da zaigra u crveno-belom dresu madridskog Atletika.

Čuveni Frans furbol danas donosi priču prema kojoj bi Kolumbijac u zamenu za Marija Mandžukića ponovo stigao na Kalderon. Pregovori dva kluba navodno su već u toku te preostaje samo da se utvrdi koliko bi Atletiko trebalo da doplati novca za popularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Tigra.
Falkao je pre dve sezone napustio Atletiko za rekordnu sumu novca, ali se nije naigrao u dresu Monaka u čemu ga je u dobroj meri omela i povreda zbog koje je propustio veći deo prošle takmičarske sezone.
Svojim pratiocima na Tviteru ubojiti napadač danas je predstavio svoj novi imidž.
Los cambios no son fáciles,Pero hay momentos en que hay que hacerlo.Atrévete!! @UranRigoberto hágase el corte bien. pic.twitter.com/U6AZbUVHqB
— Radamel Falcao (@FALCAO) May 21, 2015

The post TRAMPA: Falkao se vraća kući (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.