Izvor: Nezavisne Novine, 24.Avg.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger: Junajted moj posljednji klub u Evropi

MANČESTER - Dosadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Njemačke Bastijan Švajnštajger, na koga novi menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo ne računa, demantovao je spekulacije o prelasku u Tursku ili Italiju i poručio da njegov sljedeći klub neće biti iz Evrope.

"Junajted će biti moj posljednji klub u Evropi, poštujem ostale, ali samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je Mančester mogao da me natjera da odem iz Bajerna. Ako budem potreban biću spreman da pomognem ekipi i to je sve što mogu da kažem o trenutnoj situaciji", napisao je Švajnštajger na Twitteru i zahvalio se navijačima na podršci.

Švajnštajger je prošlog ljeta stigao iz Bajerna na Old Traford, ali zbog povreda nije mnogo igrao.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.