Srbin uzeo pod svoje novog Ibru (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin uzeo pod svoje novog Ibru (VIDEO)

Sad se navodno zna gde će najtalentovaniji Šveđanin nastaviti karijeru...

Novi Zlatan Ibrahimović, kako su prozvali najtalentovanijeg švedskog napadača Aleksandera Isaka, u centru je pažnje evropskih medija poslednjih nedelja. Momak kome je tek 17 godina privukao je pažnju na sebe golovima u seniorskom timu AIK-a, za njegov potpis kandidaturu su istakli gotovo svi velikani (Bajern, Real, Arsenal, Mančester Junajted, PSŽ, Juventus...) a prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ga se dokopao ni manje ni više do jedan Srbin!

Radi se o jednom od naših najpoznatijih menadžera Vladi Lemiću koji je ovog momka poreklom iz Eritreje preoteo švedskom agentu Patriku Morku, piše tamošnji Ekspresen.

Ovaj list navodi da Isakov potpis za Lemićevu agenciju u dobrom delu određuje i dalju sudbinu mladog fudbalera. Naime, pozivajući se na izvore bliske menažderu, Eskpresen navodi da je sada Čelsi, sa kojim Lemić ima odlične odnose, u pol poziciji za angažovanje Aleksandera Isaka. U tekstu se navodi da Vlado Lemić dobro sarađuje i sa Evertonom, PSV-om, Realom, ali da je ipak najbliži Plavcima i ljudima bliskim Romanu Abramoviču.

Šveđani još pišu da je prva stvar koju je srpski agent uradio za novog Ibru bila da mu "izboksuje" procenat od obeštećenja koje će dobiti AIK, a koje sigurno neće biti malo. Prema njihovim izvorima igrač će u svom prvom transferu "biti dobar" čitavih 10 odsto.


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.