Srbin na vrhu Murinjove liste želja (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin na vrhu Murinjove liste želja (foto)

U reprezentativcu Srbije menadžer Mančester Junajteda vidi idealno naslednika Majkla Karika, piše ostrvska štampa.

Današnji 'Mirror' prenosi da Žoze Murinjo ponovo želi da sarađuje sa Nemanjom Matićem.

'Posebni' je odlično upoznat sa kvaliitetima srpskog fudbalera, bio je jedan od ključnih igrača u njegovom šampionskog Čelsiju i želi ga sledeće sezone u svom timu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester Junajtedu.

Odlaskom Morgana Šnajderlina u Everton se otvorilo mesto u veznom redu, a pomenuti izvor dodaje da 'Posebni' veruje da bi Nemanja Matić bio pravi naslednik vremešnog Majkla Karika.

Murinjo će na leto pokušati da pojača sve linije ekipe. Prioriteti od defanzivaca su Kiran Tirni iz Seltika i Vktor Lindelof iz Benfike, Matiće je prvi pik kada su vezosti u pitanju, a glavna meta za napad je Antoan Grizman.

Ostvarenje ovih želja u mnogome će zavisiti od toga da li će 'Đavoli' uspet da se domognu Lige šampiona. Za to je neophodno da tekuću sezonu završe na jednom od prva četiri mesta na tabeli Premijer lige ili da osvoje Ligu Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li je ovo pravi trenutak da Matić ode u Junajted? Murinjo je krenuo po njega!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2017, 01:55

Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images..Od momenta kada je Morgan Šniderlin napustio Mančester junjated i priključio se Evertonu, ponovo su pokrenute spekulacije da bi Nemanja Matić mogao da pojača ekipu sa "Old Traforda"...Kako "San" prenosi, srpski reprezentativac je "šokantna meta" Žozea...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.