Španija je već pobedila na Evrosongu: Ovo je najseksepilnija učesnica (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija je već pobedila na Evrosongu: Ovo je najseksepilnija učesnica (video)

Edurne Garsiju možda neće uspeti da donese pobedu rodnoj Španiji ovog vikenda na Evrosongu, ali je mnogi već nazivaju pobednicom, bar u kategoriji najseksi učesnika.

Dvadesetdevetogodišnja Edurne obećava energičan i moćan nastup sa pesmom “Amanecer,” a najveću podršku dobiće od svog dečka, golmana Mančester Junajteda Davida De Hee.

Pevačica i četiri godne mlađi fudbaler upoznali su se na humanitarnoj večeri 2010, i od tada su nerazdvojni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Zanimljivo je da je Edurne proglašena za najseksi ženu godine u Španiji prema izboru čitalaca muškog magazina FHM, čime je nadmašila slavne lepotice poput Penelope Kruz i Else Pataki.

Španiji kladionice ne predviđaju značajniji uspeh ove godine, ali se njihova predstavnica i dalje nada pobedi.

Naravno da bih volela da pobedim. Svi smo ovde da bismo dali sve od sebe i nadamo se da ćemo pobediti. Španija je osvojila prvo mesto pre 47 godina, pa bi bilo lepo da ponovimo taj uspeh ove godine“, rekla je ona.

Osim što se bavi muzikom, Edurne je i voditeljka i glumica. Karijeru je počela kada je imala samo šest godina, kada se pojavila u jednoj televizijskoj reklami. Sa samo 12 godina, pevala je u dečjem bendu koji je objavio tri albuma, a titulu zvezde dobila je nakon što se 2005. godine pojavila u španskoj verziji “Idola”. Objavila je pet albuma, glumila je u mjuziklima, a poslednjih godinu dana voditeljka je humorističnog šoua na španskoj televiziji.


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.