Izvor: RTV Pink, 27.Jul.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serhio Romero u Mančester junajtedu

Golman fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Romero novi je član Mančester junajteda, saopšteno je danas na sajtu kluba.





Romero (28) u englesku ekipu dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa italijanskom Sampdorijom.

"Oduševljen sam što sam postao član Mančester juanjteda. Igrati za najveći klub na svetu je ostvarenje sna. Van Gal je fantastičan trener i ne mogu da dočekam da počnem sa najvećim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << izazovom u mojoj karijeri", rekao je ;Romero.

Prethodnih dana dosta se spekulisalo o odlasku prvog golmana Mančestera Davida De Hee, koji je blizu potpisa sa španskim Real Madridom, te se kupovinom Romera trener Luj van Gal osigurao za predstojeću sezonu.

"Serhio je izuzetno talentovan golman... On je bio veoma mlad dok sam ja bio u AZ Alkmaru, a sada sam oduševljen što ćemo ponovo sarađivati u Junajtedu. U klub sam ga doveo pre svega zbog njegovih sposobnosti i fenomenalne igre na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Brazilu. On će biti sjajno pojačanje ekipi", rekao je Van Gal.

Romero je pre Junajteda i Sampdorije igrao za Monako, AZ Alkmar i argentinski Rasing, dok je za selekciju Argentine zabeležio 62 nastupa.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.