Ser Bobi Čarlton darovao naslednika Runija

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ser Bobi Čarlton "darovao" naslednika Runija

Legendarni ser Bobi Čarlton uručio je zlatnu kopačku svom nasledniku Vejnu Runiju pre meča Engleske sa Estonijom u kvalifikacijama.

Runi je pre mesec dana postigao gol sa bele tačke protiv Švajcarske što je bio njegov 50. u nacionalnom timu, čime je prestigao upravo Čarltona.

Napadač Mančester Junajteda osamio se na čelu večne liste strelaca ’Gordog albiona’ zbog čega mu je upriličena čestitka pre utakmice sa Estonijom.

Runi je iza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sebe ostavio Bobija koji je postigao 49 pogodaka, dok je Gari Lineker treći sa golom manje.

Protiv Švajcaraca Vejn je postigao 300. gol u karijeri u 107. nastupu za reprezentaciju, čime se izjednačio sa Ešlijem Kolom na petoj poziciji.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.