Sautempton je opasno pokraden protiv Junajteda: Šta bi sudijama u 11. minutu velikog finala? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sautempton je opasno pokraden protiv Junajteda: Šta bi sudijama u 11. minutu velikog finala? (FOTO)

Među najvažnijim momentima sa finala Liga kupa u kom je Mančester junajted savladao Sautempton rezultatom 3:2 našao se i jedan sporni momenat.

U pitanju je situacija iz prvog poluvremena, u kom je dvostruki strelac "svetaca" Manolo Gabadini postigao gol, ali on nije priznat jer su arbitri dosudili ofsajd u 11. minutu.

I BBC je u svom uživo tekstualnom prenosu konstatovao da je to bila pogrešna odluka.

Southampton look up for this.

They've started >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << well - and should be one up.

A goal wrongly disallowed for offside.https://t.co/9jWUD3svry pic.twitter.com/M223pktv7b

— Match of the Day (@BBCMOTD) February 26, 2017

U pitanju je ovo:

Video Asst Referee would spot and confirm Southampton's goal wasn't offside in less than 10 seconds. VAR is coming, perhaps not soon enough. pic.twitter.com/3lI4K6vrA5

— Richard Conway (@richard_conway) February 26, 2017

- Voleo bih, naravno, da uskoro uvedemo video tehnologiju. Postigli smo prvi gol, ali odluka je doneta na našu štetu. Jako dobro smo počeli, i uvek je bolje kada rano povedete. Nekada se dogode greške u suđenju, i to morate da prihvatite. Dobro smo odgovorili na to. Možda smo i zaslužili više. ali to je fudbal i čestitam Mančester junajtedu - gospodski je posle utakmice poručio menadžer Sautemptona Klod Puel.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.