Sančez pristao da pređe u Junajted!

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sančez pristao da pređe u Junajted!

Kako sada stvari stoje Mančester Junajted jje na korak od dovođenja supertalentovanog veziste Benfike.

Poznati agent Horhe Mendeš u utorak je prisustvovao meču polufinala Lige šampiona između Mančester Sitija i Reala, a svoj boravak u Mančesteru iskoristio je i za pregovore oko transfera njegovog klijenta Renata Sančeza u Mančester Junajted.

Britanski "Dejli Miror" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tvrdi da su pregovori između dve strane daleko odmakli i da je Junajted na korak od dovođenja supertalentovanog veziste!

Osamnaestogodišnji fudbaler je pristao da pojača Junajted naredne sezone, a ostalo je samo da se Benfika i uprava "Crvenih Đavola" dogovore oko obeštećenja.

Benfika je već odbila ponudu od 35 miliona funti za Sančeza, tada su tražili 46,6 miliona funti za svog igrača. Međutim Junajted će u Lisabon poslati ponudu od 40 miliona funti, koju je Benfika spremna da prihvati.

Mančester Junajted je, kako sada stvari stoje, uspeo da  u trci za dovođenje Sančeza pobedi svog gradskog rivala Mančester Siti, koji je takođe bio veoma zainteresovan za njegovo dovođenje.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mendeš sprema transfer bombu na Old Trafordu?!

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2016

Prema pisanjima španskog "Don Balon-a", predstojećeg leta mogla bi da nas sačeka prava transfer senzacija, a u celoj priči glavne uloge bi mogli da odigraju agent Horhe Mendeš i Žoze Murinjo...Još uvek nije jasna situacija oko Žoze Murinja i njegovog preuzimanja Mančester Junajteda. Uprkos toj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.