Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKOPLJE ĆE VIDETI RONALDA: Portugalac ipak igra protiv Mančester Junajteda

Ljubitelji fudbala u regionu će ipak gledati Kristijana Ronalda u Skoplju.
Iako se najavljivalo da će zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo propustiti meč Superkupa Evrope protiv Mančester Junajteda, trener Madriđana Zinedin Zidan je odlučio da ga povede u Skoplje.
Ronaldo je dobio produžen odmor nakon Kupa konferederacija u Rusiji i naporne prošle sezone u kojoj je Realu doneo titule >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prvaka Španije i Evrope posle više od pola veka. Portugalac je počeo da trenira sa ekipom tek pre dva dana, ali to nije sprečilo Zidana da ga povede sa ostatkom tima.
Meč Superkupa Evrope između Mančester Junajteda i Real Madrida igra se utorak od 20:45 na stadionu Filip II.
The post SKOPLJE ĆE VIDETI RONALDA: Portugalac ipak igra protiv Mančester Junajteda appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ser Aleks zvao Zvezdinog asa u Mančester, on odlučio da se dokaže u Interu... (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017

Nastavak priče znate, neslavan je...U iščekivanju utakmice između Mančester Junajeda i Real Madrida u borbi za Superkup Evrope u Skoplju, neminovno je i podsećanje na 1991. godinu i vreme kada je Crvena zvezda bila ''u Realovoj koži'' i borila se za isti trofej protiv slavnog engleskog kluba...Te...

Nastavak na Sportske.net...

Zidan: Hvala Makedonijo! Ronaldo mi je važan za Barsu

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2017, 00:07

Trener Real Madrida Zinedin Zidan osvajanjem Superkupa Evrope nastavio je nisku uspeha sa "kraljevskim klubom", a zahvalio se i na gostoprimstvu svima u Makedoniji...Prvak Evrope je u Skoplju savladao silno pojačanog osvajača Lige Evrope Mančester Junajted sa 2:1, a navijačima je posebno drago što...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.