Roj Kin ne simpatiše Murinja

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roj Kin ne simpatiše Murinja

Bivši kapiten Mančester junajteda rekao je danas da je novi menadžer 'Đavola' "iritantan", ali ne spori njegove trenerske kvalitete. Prgavi Irac navija da 'Ibrakadabra' dođe na 'Old Traford'.

Bivši menadžer Čelsija Žoze Murinjo je u petak potpisao trogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, uz mogućnost produženja na godinu dana.

Roj Kin je rekao da nije ljubitelj Murinjovog načina rada, ali da Portugalac ima kvalitet da odvede Junajted u vrh engleskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbala, pošto je u poslednje tri godine ekipa završavala prvenstvo na sedmom, četvrtom i petom mestu.

"On nije moj izbor. Kada sam trenirao ekipu protiv njegove bio mi je zaista iritantan, ali to je lična stvar. Rad u Mančester Junajtedu se zasniva na pobedama, a Murinjova biografija će vam reći da je on pobednik. On će biti dobra opcija za Junajted, jer se klub nije plasirao u Ligu šampiona. On je bio slobodan, ima dobru biografiju i čini se da je dobro rešenje, ali nije za mene", rekao je Kin za ITV.

Upitan o spekulacijama oko prelaska Zlatana Ibrahimovića na Old Traford, Kin je rekao da bi to bila dobra stvar za klub.



"Mislim da bi to bio dobar jednogodišnji transfer. On je veliki igrač, ima snažan karakter. Već sam rekao da Junajtedu nedostaje nekoliko takvih igrača i mislim da bi se on dobro uklopio",
rekao je pomoćni trener u reprezentaciji Irske Roj Kin.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Teri: Murinjo je fantastična stvar za Junajted

Izvor: B92, 30.Maj.2016, 12:07

Kapiten Čelsija Džon Teri očekuje da će Žoze Murinjo biti uspešan u Mančester Junajtedu ocenivši da je Portugalac pravi trener za taj klub...Murinjo je u petak imenovan za novog menadžera Mančester Junajteda, gde je zamenio otpuštenog Luja van Gala. Murinjo je bez posla od prošlog decembra,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.