Rodžers smatra da Švajnštajger ne može da trči

Izvor: B92, 22.Avg.2016, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers smatra da Švajnštajger ne može da trči

Menadžer Seltika Brendan Rodžers odbacio je mogućnost dolaska Bastijana Švajnštajgera iz Mančester Junajteda.

Britanski mediji su spekulisali o ovom transferu nakon što je nemački fudbaler postao tehnološki višak kod Žozea Murinja na Old Trafordu.

"Možemo dovesti bomabstično pojačanje, ali bi taj igrač trebalo da bude sposoban da igra presing, da može da trči. Meni nikad nisu važna imena, super je imati takvog igrača, ali mi je važniji pravi profil", rekao je Rodžers.

Seltik je na korak od plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, savladao je Hapoel Ber Ševu u prvom meču u Glazgovu 5:2, a revanš u Izraelu je u utorak uveče.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rodžers smatra da Švajnštajger ne može da trči

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2016, 08:08

Menadžer Seltika Brendan Rodžers odbacio je mogućnost dolaska Bastijana Švajnštajgera iz Mančester Junajteda...Britanski mediji su spekulisali o ovom transferu nakon što je njemački fudbaler postao tehnološki višak kod Žozea Murinja na Old Trafordu..."Možemo dovesti bomabstično pojačanje,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.