Rašford ukrotio Tigrove u nadoknadi (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašford ukrotio "Tigrove" u nadoknadi (video)

Hal se držao do samog finiša zahvaljujući Jakupoviču, koji je danas začarao mrežu protiv Mančester Junajteda sve do 92. minuta meča kada je džoker Markus Rašford postigao pobedonosni gol.

Poslednji meč subotnjeg programa trećeg kola Premijer lige između Hal Sitija i Mančester Junajteda odigran je po veoma teškim vremenskim uslovima i završen je minimalnom pobedom 'Đavola'.

Odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pala u sudijskoj nadokandi kada je rezervista Markus Rašford iz peterca matirao danas odiličnog Jakupoviča.

Prvi je zapretio Zlatan Ibrahimović u 10. minutu, Šveđanin je trznuo glavom posle centaršuta Marsijala, ali lopta odlazi preko prečke.

Uzvratio je Snodgras polovinom prvog poluvremena, dobro opalio sa preko 25 metara, ali nije bio dvoljno precizan.

Finiš prvog dela igre prpada gostima, Mata i Runi su pretili Jakupoviču, sve je ostalo na pretnjama, Švajcarac poreklom ih naših krajeva je bio maestralan.

U nastavku Junajted dominira, ali bez efekta, Murinjo ubacuje Mihtarijana umesto Marsijala, potom i Rašforda umesto Mate, obojica rezervista su imala dobre šanse za gol, ali kako več rekosmo Jakupovič je 'spustio roletnu'.

Pokušavao je i Pol Pogba sa distance nekoliko puta, Murinjov im je potom imao sreće jer je Mejler loše šutirao iz izgledne pozicije u prvom minutu sudijske nadonakde,  a bedem domaćih je konačno popustio u 92. minutu meča kada je Markus Rašford iz neposredne blizine sproveo loptu u mrežu nakon odličnog prodora Vejna Runija po levoj strani.

Rašfordov pobedonosni gol pogledajte OVDE.

Mančester Junajted posle tri odigrana kola ima maksimalnih devet bodova i prenoćiće na deobi prvog mestu na tabeli Premijer lige sa Čelsijem, dok Hal Siti ostaje na šest bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted u sudijskoj nadoknadi vremena do pobede protiv Hala

Izvor: Beta, 27.Avg.2016

Fudbaleri Mančester juanjteda pobedili su danas u gostima Hal s 1:0 u trećem kolu Premijer lige, a junak trijumfa bio je Markus Rašford.Ovaj 18-godišnji napadač Mančestera junajteda dobro je reagovao u petercu posle dodavanja Vejna Runija s levog boka, te je u 92. minutu postigao gol i tako svojoj...

Nastavak na Beta...

Sterling i Fernandinjo za pobedu Sitija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2016, 19:09

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas na svom terenu Vest Hem sa 3:1 u poslednjoj utakmici trećeg kola Premijer lige...Ekipa Pepa Gvardiole je tako zadržala maksimalni učinak na početku sezone, dok je Vest Hem upisao drugi poraz...Siti je poveo golom Rahima Sterlinga u sedmom minutu, posle...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.