Preokret: Junajted dovodi Di Mariju za skoro 70 miliona evra?

Izvor: Blic, 09.Avg.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret: Junajted dovodi Di Mariju za skoro 70 miliona evra?

Fudbaler Reala iz Madrida, argentinski reprezentativac Anhel Di Marija, na pragu je prelaska u redove Mančester junajteda, prenose ostrvski mediji.

Londonski Ekspres tvrdi da je slavni engleski klub ponudio čak 55 miliona funti, odnono oko 68,8 milona evra za transfer Argentinca i da je samo pitanje dana kada će stići na Old Traford, s obzirom da je on uoči prelaznog roka izrazio želju da promeni sredinu.

Navodno je i trener Reala Karlo Anćeloti spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da proda Di Mariju.

Odlični argentinski fudbaler bio je već "viđen" u Pari Sen Žermenu, ali je predsednik šampiona Francuske u četvrtak potvrdio da odustaje od tog angažmana, uz obrazloženje da je preskup.

Di Marija je u Real Madrid došao 2010. godine iz Benfike, a za španski "kraljevski klub" odigrao je 189 mečeva i postigao 36 golova.

Dres nacionalne reprezentacije Argentine do sada je nosio na 52 utakmice, uz 10 postignutih golova.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.