Premijer liga: U Mančesteru sigurno nema veselja ove subote

Izvor: Sportal.rs, 30.Avg.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: U Mančesteru sigurno nema veselja ove subote

Barni i Stouk su se pobrinuli da nijedan klub iz grada tekstila ne slavi u 3. kolu Premijer lige. Posle novog neuspeha Mančester junajteda, kiksnuo je i gradski rival Siti. Na domaćem terenu su izabranici Maurisija Pelegrinija doživeli iznenađujući poraz od Stouka - 0:1.

Apsolutni junak meča i strelac verovatno najlepšeg gola ove subote bio je Mame Diuf. Primio je odbijenu loptu na 25 metara od svog gola, krenuo je kao metak napred, stigao da jednim driblingom izbaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << čuvara, uđe u kazneni i pošalje Harta na kolena.

Aleksandar Kolarov je igrao od starta utakmice.

Sjajna utakmica viđena je u Njukaslu. Domaćin je dva puta jurio rezultat protiv Kristal Palasa, činilo se na kraju da uspeo da golom Majka Vilijamsona u 88. minutu dođe do pobede, ali je u šestom minutu nadokande tim iz Londona došao do boda - 3:3.

Već posle minut igre "svrake" su bile u minusu. Napad po levoj strani, centaršut, na kratko je intervenisala odbrana kluba sa severa, lopta se odbila do Maroana Šamaka, usledio je udarac u donji desni ugao, Tim Krul je zakačio loptu taman toliko da je odbije do stative, ali na žalost domaćina, Dvajt Gejl je bio najbliži i lako je smestio u mrežu.

Igrao se 37. minut kada je Njukasl došao do izjedanačenja. Donekle na sličan način su "svrake" dale gol, kao što su ga i primile. Janmat je bio najspretniji posle odbitka i nekako je uspeo da ugura loptu  mrežu.

Nedugo pošto je počelo drugo poluvreme gosti iz Londona su ponovo došli u vođstvo, a strelac je bio Pančn.On je pogodio donji desni ugao Krula. Kao da je taj pogodak naljutio domaće, koji su zaigrali znatno bolje.

Posle kornera u 73. minutu Roland Arons skače odlično i glavom donosi izjednačenje, da bi Vilijamson iz odbitka u 88. minutu razgalio srca 34.000 pretežno navijača Njukasla. Ni to nije bilo dovoljno za pobedu, jer je Vilfred Zaha u šestom minutu nadokande postavio konačan rezultat.

(Foto: Beta/AP/Lynne Cameron, PA Wire)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.