Premijer liga: Mančester Junajted pobedio, Sudija isključio pogrešnog igrača…

Izvor: UživoFudbal.com, 01.Mar.2015, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Mančester Junajted pobedio, Sudija isključio pogrešnog igrača…

Dušan Tadić i Filip Đuričić pretrpeli su još jedna poraz u Premijer ligi. Vest Brom je minimalnim rezultatom savraldao Sautempton i tako umanjio šanse da se ekipa Ronalda Kumana nađe u nekom od evropskih takmičenja iduće sezone.

Mančester Junajted je bio siguran protiv slabe ekipe Sanderlenda i na Old Trafordu pobedio sa 2:0. Oba pogotka postigao je Vejn Runi, prvi sa penala u 66.minutu kada je isključen >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << bivši igrač „Crvenih đavola“ Ves Braun iako je faul očigledno napravio njegov saigrač takođe bivši igrač Mančester Junajteda, Džon Ošej. Ekipa Gasa Pojeta nije mogla sa igračem manje da parira domaćinu tako da je isti igrač postavio konačan rezultat u 84.minutu.

Njukasla i Stouk su minimalnim rezultatom bili bolji od Aston Vile odnosno Hala Sitija. Ranije u toku dana Kristal Palas je priredio iznenađenje ubedljivom pobedom u gostima nad Vest Hemom. Tako je ekipa Sema Alerdajsa sada već pet utakmica bez pobede i na kojima su osvojili samo tri boda.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.