Poraz za istoriju: Mančester junajted nikada nije izgubio kao od Lestera!

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz za istoriju: Mančester junajted nikada nije izgubio kao od Lestera!

Fudbaleri Mančester junajteda želeće što pre da zaborave ovu nedelju, ali će njihov poraz od Lestera sa 5:3 zauvek ostati upisan u klupskoj istoriji.

"Crveni đavoli" nikako da povežu dve dobre utakmice, sa Van Galom dešava se nešto slično kao sa Dejvidom Mojesom, a tim sa Old Traforda nikada u istoriji nije izgubio u Premijer ligi kada je imao dva gola prednosti - sve do ovog kobnog gostovanja Lesteru.

Junajted je početkom drugog poluvremena poveo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 1:3 sjajnim pogotkom petom Andera Erere, a onda se dogodio čudesan preokret Lestera, istina, uz pomoć sudije Marka Klatenburga.

Čak četiri puta se zatresla mreža Davida de Hee do kraja meča, pa su "lisice" poslale "đavole" kući bez ijednog boda.

Ujedno, Lester je postao šesta ekipa koja je uspela da postigne pet golova protiv Junajteda i ušao u društvo Njukasla, Sautemptona, Čelsija, Mančester sitija i VBA.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.