Pogba je mogao da završi u Čelsiju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba je mogao da završi u Čelsiju

U jednom od najvećih transfera u istoriji fudbala Pol Pogba je ovog leta pojačao redove Mančester Junajteda, ali moglo je da se desi da još prethodne sezone stigne u Premijer ligu.

Kako priznaje njegov menadžer Mino Rajola malo je nedostajalo da francuski fudbaler prošlog leta dođe u Čelsi pošto ga je u londonskom klubu želeo tadašnji menadžer Žoze Murinjo.

- Pol je mogao da ode iz Juventusa prošle godine jer je Murinjo i tada želeo da ga potpiše za svoj tim. Ali, imali smo dogovor sa Juventusom da ukoliko klub iz Torina ponovo osvojio šampionat Pogba može da ide - objasnio je Rajola.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.