Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2015, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROPAO TRANSFER: De Hea ne dolazi u Real Madrid

Kako stoje stvari, od transfera Davida de Hee u Real Madrid ipak neće biti ništa.

Ugledni novinar Giljem Balag piše da papiri za golmana Mančester Junajteda Davida de Heu nisu na vreme stigli u španski savez. To znači da je transfer u Real Madrid najverovatnije propao!
S druge strane, očekuje se daKejlor Navas, Trenutno prvi golman Reala, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kejlor Navas će ipak na Ostrvo, gde je i proveo veći deo karijere. Očekuje se da će on potpisati za Junajted, pošto u engleskoj prelazni rok još traje.
The post PROPAO TRANSFER: De Hea ne dolazi u Real Madrid appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisano je: De Hea = 20.000.000 evra + Navas! Fotograf je bio spreman... A, onda...

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2015

Kako je pukao transfer Davida De Hee iz Mančester Junajteda u Real Madrid..Pre dve godine u poslednjem minutu prelaznog roka, propao je transfer Fabija Koentraa iz Real Madrida u Mančester Junajted. Niko nije dizao veliku paniku zbog toha. Dve godine kasnije, situacija je obrnuta. Real Madrid je u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Real ipak odustao od De Hee

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2015

Španski golman David De Hea, ostaće u Mančester Junajtedu najmanje do januara, nakon što višesatna agonija oko njegove registracije za Real Madrid nije uspešno okončana...Kako prenose Marka i As, Real neće pisati žalbu Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA) na odluku Španske lige da ne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.