PREMIJER LIGA: ‘Skupoceni gol’ Marsijala za pobedu Mančestera (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: ‘Skupoceni gol’ Marsijala za pobedu Mančestera (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su danas na gostujućem terenu Barnli sa 2:0, u utakmici 34. kola Premijer lige i ostali u konkurenciji za osvajanje četvrtog mesta na tabeli.
Junajted je poveo u 21. minutu golom Entonija Marsijala, a pobedu je obezbedio Vejn Runi u 39. minutu na dodavanje Francuza. To je bilo tek drugi put da je Runi starter ove godine u timu Junajteda, u kome je bilo osam izmena u odnosu na utakmicu sa Anderlehtom u četvrtak u Ligi Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << />
Anthony Martial Goal HD – Burnley 0-1… by fotlive
Gol Marsijala će koštati Mančester Junajted 10 miliona evra, pošto je prilikom transfera u engleski klub u ugovor stavljena klauzula da će francuski klub toliko dobiti kada Marsijal postigne 25 golova za „crvene djavole“.
Ekipa Žozea Murinja je peta na tabeli sa 63 boda i ima bod manje od gradskog rivala Mančester Sitija na četvrtom mestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Barnli u današnjoj utakmici nije imao šut u gol. Ekipa je ostala na jednoj pobedi u poslednjih 11 utakmica, zauzima 15. mesto na tabeli sa 36 bodova i ima pet bodova više od Svonsija, koji se nalazi u zoni ispadanja.

PREMIJER LIGA – 34. KOLO
Subota
Bornmaut – Midlsbro 4:0 (2:0)
(King 2 – Afobe 16, Pug 65, Daniles 71)
Hal- Votford 2:0 (0:0)
(Marković 62, Klukas 71)
Svonsi – Stouk 2:0 (1:0)
(Ljorente 10, Kerol 70)
Vest Hem – Everton 0:0
Nedelja
Barnli – Mančester Junajted 0:2 (0:2)
(Marsijal 21, Runi 39)
17.30 Liverpul – Kristal Palas
Utorak
20.45 Čelsi – Sautempton



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post PREMIJER LIGA: ‘Skupoceni gol’ Marsijala za pobedu Mančestera (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester junajted pobedio Barnli

Izvor: Beta, 23.Apr.2017

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas na gostujućem terenu Barnli sa 2:0, u utakmici 34. kola Premijer lige i ostali u konkurenciji za osvajanje četvrtog mesta na tabeli.Junajted je poveo u 21. minutu golom Entonija Marsijala, a pobedu je obezbedio Vejn Runi u 39. minutu na dodavanje Marsijala....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.