PL: Staridž se vratio i odmah pogodio!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Staridž se vratio i odmah pogodio!

Liverpul konačno ulazi u formu. Sedam utakmica, pet pobeda i dva remija. Za poslednju pobedu u Premijer ligi dosta je pomogao konačno oporavljeni Danijel Staridž koji je bio van terena još od kraja avgusta prošle godine. Ofanzivac se posle 32 propuštene utakmice vratio na teren i odmah zatresao mrežu protiv Vest Hema (2:0). Pobedu je ostvario i Mančester junajted, koji takođe u poslednje vreme igra sve bolje.

"Đavoli" su lako slavili na "Old Trafordu" protiv Lestera >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 3:1, a duel je rešen već posle prvih 45 minuta. Mrežu gostiju otvorio je Robin van Persi u 27. minutu, a pet minuta kasnije gol je postigao i Radamel Falkao. Mirnih 3:0 postavio je gostojući fudbaler Ves Morgan u 44. minutu.

Utešni gol za goste postigao je Vasilevski u 80. minutu.

Everton je na gostovanju Kristal Palasu odneo minimalan trijumf, a strelac je bio Romel Lukaku već u drugom minutu utakmice. Zahuktao se i Totenhem koji je neočekivano lako izašao na kraj sa Vest Bromvič Albionom (3:0). Kristijan Eriksen u šestom minutu pogodio je za 1:0, a već u 15. prednost je bila udvostručena. Gol je postigao Hari Kejn, koji je sa "bele tačke" u 64. minutu postavio konačnih 3:0.

Rezultati:

Kristal Palas - Everton 0:1, Liverpul - Vest Hem 2:0, Mančester junajted - Lester 3:1, Stouk - Kvins Park Rendžers 3:1, Sandrlend - Barnli 2:0, Vest Bromvič Albion - Totenhem 0:3, Hal - Njukasl 0:3.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.