PL: Junajted do trijumfa u drugom minutu nadoknade!

Izvor: N1 televizija, 27.Avg.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Junajted do trijumfa u drugom minutu nadoknade!

Talentovani Markus Rašford još jednom je izrastao u junaka Mančester Junajteda, postigavši gol za pobedu na gostovanju Halu u trećem kolu Premijer Lige.

Odbrana „Tigrova“ predvođena fantastičnim Jakupovićem odolevala je napadima Junajteda sve do drugog minuta nadoknade, kada je Runi nakon sjajnog prodora uputio loptu u šesnaesterac, a na pravom mestu našao se Rašford i doneo pobedu „Crvenim đavolima“.

Tim Žozea Murinja stigao je do treće pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u isto toliko kola, dok je Halu ovo prvi poraz nakon dva trijumfa na startu.

Arsenal je u trećem kolu Premijer Lige zabeležio prvi trijumf u novoj sezoni, dok je Čelsi ostvario i treću uzastopnu pobedu od starta.

Tobdžije su sav posao protiv Votforda odradile već u prvom poluvremenu, golovima Kazorle iz penala, Ozila i Sančeza. Domaći su ublažili poraz preko Roberta Pereire.

Čelsi je takođe bio ubedljiv, savladao je Barnli 3:0. Do prve pobede stigao je i šampion Lester, koji je dobio Svonsi 2:1, u utakmici koja je odigrana u gotovo nemogućim uslovima, nakon prave provale oblaka.

Šaj Given nije imao sreće na golu Stouka. Odlično je branio protiv Evertona, ali je primio gol sa 11 metara, nakon što je lopta pogodila stativu i odbila se u gol od njegove glave.

Iako je na deset minuta pre kraja poveo na gostovanju kod Sautemptona, Sanderlend je ponovo ostao bez trijumfa (1:1). Isti rezultat viđen je i na utakmici Kristal Palas - Bornmut.

U poslednjim duelima trećeg kola, u nedelju se sastaju VBA – Midlzbro i Mančester Siti – Vest Hem.

Premijer Liga, 3. kolo:

Totenhem - Liverpul 1:1, Čelsi - Barnli 3:0, Votford - Arsenal 1:3, Sautempton - Sanderlend 1:1, Kristal Palas - Bornmut 1:1, Lester - Svonsi 2:1, Everton - Stouk 1:0, Hal - Mančester Junajted 0:1, VBA - Midlzbro (Nedelja 14:30), Mančester Siti - Vest Hem (Nedelja 17:00).
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.