Ovo nije Mančester na kojeg je Srbija navikla! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nije Mančester na kojeg je Srbija navikla! (FOTO)

Samo 0:0 protiv Barnlija dovelo je do toga da Junajted i dalje bude bez pobede od početka sezone. Debi Anhela Di Marije

Mančester Junajted nema pobedu od početka sezone, a odigrao je četiri utakmice. Posle poraza i remija u prvenstvu, pa debakla u Liga kupu od niželigaša, tim sa Old Traforda nije slavio ni na terenu Barnlija, ekipe koja se ove godine vratila u najjače englesko fudbalsko takmičenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Samo 0:0, bez ozbiljnog fudbala kakav je nekada krasio slavan klub pod vođstvom Aleksa Fergusona.

Srbi poznaju Mančester kao ekipu koja se upravo karakterisala pobedama upravo na ovakvim dosadnim mečevima, ali od kako je za trenera stigao Luj Van Gal, to skoro nije moguće.

Foto: AP/Tanjug

Kladioničarski, Mančester više neće biti poštovan kod srpskih kladilaca.

Barnli je odoleo, njegovi navijači su pevali posle 0:0, a tim za koji je debitovao Anhel Di Marija posle transfera iz Real Madrida, ponovo je delovao bledo.

Posle tri kola ima dva osvojena boda i Mančester Junajted če narednu rundu dočekati bliže dnu nego vrhu tabele Premijer lige.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Junajted opet razočarao, bez golova protiv Barnlij

Izvor: Akter, 30.Avg.2014

Fudbaleri Mančester Junajtada opet su razočarali, pošto su danas protiv Barnlija igrali nerešeno - 0:0 što im je četvrti meč bez pobede od početka sezone..Junajted je tako osvojio tek drugi bod u prve tri ligaške utakmice, a novopečenom prvoligašu Barnliju ovo je prvi...Izabranici Luja Van...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.