Otkriveno - Venger je 2002. odbio najnepristojniju ponudu u karijeri!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Venger je 2002. odbio najnepristojniju ponudu u karijeri!

Ko zna kako bi PL izgledala danas da se ovo desilo...

Poznato je da je Ser Aleks 2002. planirao da se povuče sa klupe Mančester Junajteda.

On je koketirao sa tom idejom, a kao naslednik je pominjan Van Gal.

Ipak, kao bomba je odjeknulo saznanje da je prva meta bio Arsen Venger. Naime, Škot je verovao da bi ubio dve muve jednim udarcem, našao dostojnog naslednika, a i sprečio Arsenal da zavlada engleskim fudbalom.

U to vreme su praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajted i Arsenal bili dominantni u engleskom fudbalu, no Venger nije želeo ni da razgovara, niti da razmisli.

On je odmah rekao da nije zainteresovan i da je lojalan "Gunerima". Setimo se, nekoliko godina kasnije je odbio i Real Madrid i pokazao da mu je bitan jedino Arsenal.

Da se ovo desilo, istorija bi verovatno bila mnogo drugačija, a fudbalska mapa Engleske promenjena.

Kasnije je Ser Aleks odlučio da ostane, trajao još 10 godina, a ono što se "Đavolima" dogodilo posle njega pokazuje da je bio u pravu jer početkom veka nije uspeo da nađe pravu zamenu za sebe...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.