Novi dres Mančester junajteda (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Avg.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dres Mančester junajteda (FOTO, VIDEO)

Posle 13 godina, Mančester junajted je promenio proizvođača sportske opreme. Pogledajte novi dres Junajteda za sezonu 2015/16.

Pre nešto više od godinu dana, Mančester junajted je objavio da je obavio veliki posao - potpisao je desetogodišnji ugovor sa adidasom, a vrednost tog posla je gotovo milijardu evra!

Dakle, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od ove sezone fudbaleri Mančester junajteda igraće u novim dresovima koje je napravio adidas, a prethodnih 13 godina gigant sa Old traforda nosio je dresove "Najkija".

Inspirisan klasičnim dresom Junajteda sa tri crte iz 80-ih godina, adidas je rekonstruisao legendarni dizajn uz savremene detalje, uzimajući poznate stilske linije, koje su navijači voleli, u kombinaciji sa najnovijim tehnološkim performansama kreirajući inovativan, savremen klasični dizajn. Nova majica sadrži adidas lagane tehnologije koje omogućuju disanje kože čime se igračima pruža mogućnost da izađu na teren u najinovativnijem dizajnu dresa ikada.

Nov dres za "domaće utakmice", sastoji se od klasičnog V okovratnika i tri crte koje se spuštaju niz ramena. Prisutan je i grafički dizajn na porubu majice preuzet sa dresa iz 1990. koji je nosio čuveni Rajan Gigs u svojoj prvoj sezoni.

Pogledajte foto-galeriju

Za kupovinu novog adidas Mančester Junajted dresa za 2015/16, možete posetiti www.adidas.com/manchesterunited

Pogledajte i video



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ovo baš moćno izgleda: Junajted predstavio novi dres sa detaljem iz 1990. godine (FOTO + VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015

“Prisutan je i grafički dizajn na porubu majice preuzet sa onog koji je nosio čuveni Rajan Gigs u svojoj prvoj sezoni na Old Trafordu”, kažu iz Adidasa..Adidas je zajedno sa Mačester Junajtedom predstavio novi dres za sezonu 2015/16. Mančester Junajted ima više od 659.000.000 navijača globalno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.