Nevil: Ronaldo voli Junajted

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevil: Ronaldo voli Junajted

Povratak Kristijana Ronalda iz Real Madrida u Mančester junajted sve je izvjesniji, prenosi britanska televizija Sky Sports pozivajući se na izvor iz Španije.

U ovakav rasplet sve više je ubijeđen i Geri Nevil, bivši fudbaler Junajteda, koji očekuje da će reprezentativac Portugala narednog ljeta zadužiti opremu "crvenih đavola". Ronaldo je navodno razočaran stanjem u Real Madridu, a prodaja Anhela di Marije i Ćabija Alonsa je navedena kao osnovni razlog njegove frustracije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Spekulacije o povratku na "Old Traford" sve su jače, a pogotovo nakon potrošenih 180 miliona evra koje je je Luj van Gal, menadžer Junajteda, uložio kako bi pokušao tim da vrati u vrh Premijer lige nakon prošlogodišnjeg sedmog mjesta na tabeli. Angažovano je nekoliko provjerenih igrača, a zvijezde prelaznog roka svakako su Radamel Falkao, koji je došao iz Monaka, i Di Marija, koji je na "Old Traford" prešao upravo iz Reala.

"Sada je to vrlo vjerovatno, mora biti! Pokazali su da imaju namjeru da kupuju igrače svjetskog imena", rekao je Nevil za Sky Sports, koji je zatim nastavio:

"Voli li Ronaldo Junajted? Da, i te kako. O tome priča sve više i više u posljednjih 18 mjeseci. Očigledno je da mu veoma nedostaje 'Old Traford'".

Ovu informaciju Sky Sportsu je potvrdio i ugledni novinar Gijem Balague, koji je istakao da finansijski uslovi transfera ne bi trebalo da predstavljaju problem za Junajted.

"Ronaldo je nesrećan i to je i rekao. Poslije je rekao da nije baš tako mislio. U svakom slučaju, on nije srećan jer su iz kluba u prethodnih godinu dana otišli Mesut Ozil, Alonso i Di Marija", izjavio je Balague, koji je za kraj dodao:

"Ronaldo očigledno smatra da u Realu veoma dobro radi svoj posao, ali se i sjeća da je u Junajtedu uživao skoro kao da je malo dijete. On sanja povratak u Junajted, a engleski klub sada nema problema s novcem."

Ronaldo je u Real iz Junajteda stigao u ljeto 2009. godine za tada rekordnih 94 miliona evra. Za madridski klub do sada je odigrao 251 utakmicu i postigao 256 golova, a prošle sezone sa "kraljevskim klubom" osvojio je Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.