Nejmar: Navijači Barse, ništa ne brinite...

Izvor: RTS, 30.Avg.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Navijači Barse, ništa ne brinite...

Zvezda Barselone, trećina strašne MSN navale katalonskog giganta, Brazilac Nejmar, poručio je fanovima da „nemaju razloga da se brinu". On je, naravno, aludirao na medijske spekulacije (uglavnom su brazilski mediji u njima učestvovali) koje su ga povezivale sa transferom u Mančester junajted.
Brazilski kapiten, i već sada jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od najboljih strelaca u istoriji „selesaa", naglasio je da ne ide nigde.

„Kada čujem tako nešto (navode o prelasku), nme razmišljam o njima. Čujem ih, ali me ne dotiču. Veoma sam srećan u Barseloni i veoma sam srećan sa svojim saigračima. Navijači Barse nemaju nikakvog razloga za brigu", poručio je Nejmar.
Barselona pobeđuje na startu nove sezone u Primeri, što Nejmaru samo pojačava samopouzdanje.
„Verujem da ćemo imati još jednu sjajnu sezonu", rekao je on. Da podsetimo, sjajna sezona po Barseloninim standardima jeste ova prethodna, u kojoj je osvojena Liga šampiona, Kup Kralja i španski šampionat.
Nejmar je odigrao svoj prvi meč protiv Malage na Kamp Nou u subotu (1:0). On je propustio sam start prvenstva zbog zauški.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.