Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAZAD NA OSTRVO ILI U OTADŽBINU: Van Persi napušta Fener posle samo pola godine

Robin van Persi po svemu sudeći mogao bi već ove zime da napusti redove Fenerbahčea u koji je stigao tokom leta kao potencijalno veliko pojačanje.

Već sada se govorka da bi mogao da se vrati u Premijer ligu, ali ne u Arsenal ili Mančester junajted za koje je već nastupao već u Čelsi koji je navodno zainteresovan za 32-godišnjeg Holanđanina.
S obzirom da van Persi ima ugovor sa Fenerbahčeom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << do juna 2018. godine jasno je da ni obeštećenje neće biti malo tako da se samo zbog toga veće šanse daju “plavcima” u odnosu na Fejenord koji takođe ima pretenzije da svoje dete vrati u klub.
The post NAZAD NA OSTRVO ILI U OTADŽBINU: Van Persi napušta Fener posle samo pola godine appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.