Murinjo želi Milinković-Savića?!

Izvor: B92, 13.Mar.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo želi Milinković-Savića?!

Mančester Junajted zainteresovan je za mladog srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, prenose italijanski i engleski mediji.

Milinković-Savić je eksplodirao ove sezone u Seriji A i nametnuo se kao jedan od ključnih igrača Lacija, koji ga sigurno neće pustiti za manje od 30 miliona evra.

Proteklih nedelja se spekulisalo o interesovanju Čelsija, Arsenala i Juventusa za Srbina, pa je Lacio odlučio da mu ponudi novi ugovor uz povišicu na oko mililion >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra godišnje.

Talentovani vezista je u Lacio došao iz Genka 2015. godine za sedam miliona evra, a u tekućoj sezoni je postigao šest golova (tri prošle) u svim takmičenjima, uz četiri asistencije u Seriji A.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted stao u red za Milinković-Savića

Izvor: N1 televizija, 13.Mar.2017

Posle Čelsija i Arsenala, engleski mediji sada navode da Mančester Junajted želi srpskog vezistu Sergeja Milinković-Savića...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.