Murinjo se ne šali, sa najjačom ekipom napada svoje prvo finale (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo se ne šali, sa najjačom ekipom napada svoje prvo finale (SASTAVI) (foto)

Žoze Murinjo želi sve da reši u prvom meču.

Fudbaleri Mančester junajteda od 20.45 dočekuju ekipu Hala u prvom meču polufinala Liga kupa.

Menadžer Žoze Murinjo odlučio je da izvede jak sastav, a odmorio je samo Zlatana Ibrahimovića kog će da menja Markus Rašford.

Ibrahimović nije ni na klupi, kao ni Bastijan Švajnštajger, iako je igrao na poslednjem meču u FA kupu.

Po ostatku ekipe, reklo bi se da je ovo možda i najjači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sastav Junajteda, što dovoljno govori o ozbiljnosti i važnosti ovog meča za Žozea Murinja.

The news you've been waiting for - here's how #MUFC will line up to face Hull in the #EFLCup... pic.twitter.com/DqgJnUJdy5

Manchester United (@ManUtd) January 10, 2017
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otkriveno - Zbog čega večeras nema Ibre? (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2017

Šveđanin morao da odmori...Fudbaleri Mančester junajteda od 20.45 dočekuju ekipu Hala u prvom meču polufinala Liga kupa...Menadžer Žoze Murinjo odlučio je da izvede jak sastav, a odmorio je samo Zlatana Ibrahimovića kog će da menja Markus Rašford...Ibrahimović nije ni na klupi, a razlog za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.