Murinjo poslao Januzaja u Sanderlend

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo poslao Januzaja u Sanderlend

Fudbaler Mančester Junajteda Adnan Januzaj igraće do kraja sezone na pozajmici u Sanderlendu, saopštile su danas "crne mačke".

Januzaj će drugu godinu zaredom igrati na pozajmici, a pošto je prošlu sezonu proveo u Borusiji iz Dortmunda.

Belgijanca je "precrtao" novi menadžer Junajteda Žoze Murinjo, čak mu je zabranio da deli istu svlačionicu kao ostali članovi prvog tima, pa je odlazak bio neminovan.

On je ponikao u Anderlehtu, a sa 18 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se preselio na "Old Traford" gde nije dobijao mnogo prilika da se iskaže. Ukupno je odigrao 50 utakmica i dao je pet golova, od kojih je jedan upravo protiv Sandelenda 2013. godine.

U novom klubu će Januzaj debitovati već za vikend protiv Mančester Sitija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo poslao Januzaja u Sanderlend

Izvor: B92, 12.Avg.2016

Fudbaler Mančester Junajteda Adnan Januzaj do kraja sezone igraće na pozajmici u Sanderlendu, saopštile su "Crne mačke"...Januzaj će drugu godinu zaredom igrati na pozajmici, nakon što je prošlu sezonu proveo u Borusiji iz Dortmunda...Belgijanca je "precrtao" novi menadžer Junajteda Žoze Murinjo,...

Nastavak na B92...

Januzaj prešao u Sanderlend na pozajmicu

Izvor: RTS, 12.Avg.2016

Fudbaler Mančester junajteda Adnan Januzaj prešao je na pozajmicu u Sanderlend do kraja sezone. . .Januzaj će tako ponovo sarađivati sa trenerom Dejvidom Mojsom koji ga je 2013. godine doveo na Old Traford. On nije uspeo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.