Murinjo ima ”keca u rukavu” koji će mu dovesti Pogbu u Junajted!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ima ”keca u rukavu” koji će mu dovesti Pogbu u Junajted!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo započeo je pregovore oko transfera fudbalera Juventusa Pola Pogbe i iskoristiće dobre veze sa agentom Minom Rajolom da završi taj posao.

Španski list As piše da je Real Madrid sada u drugom planu, jer Junajted nudi Juventusu 120 miliona evra i Pogbi platu od čak 15 miliona.

Predsednik Reala Florentino Perez, uprskos insistiranju trenera Zinedina Zidana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nije veliki poštovalac francuskog veziste i odustao je kada je čuo koliko torinski klub traži novca.

Foto: Tanjug/AP

Pogba je već bio na Old Trafordu, ali je odigrao samo tri utakmice i kao slobodan igrač prešao u Juventus, gde se u afirmisao i postao jedan od najboljih fudbalera sveta na svojoj poziciji.

U slučaju da se transfer realizuje biće najskuplji u istoriji fudbala, a dosadašnji rekord drži Geret Bejl od 100 miliona evra prilikom prelaska iz Totenhema u Real.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.