Murinjo: Svako ima pravo na izbor!

Izvor: N1 televizija, 27.Avg.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Svako ima pravo na izbor!

Odmah po dolasku na "Old traford", Žoze Murinjo je sklonio Bastijana Švajnštajgera (32) iz prvog tima Mančester junajteda i prebacio ga među rezerve, ali je Nemac istakao da će vredno trenirati i čekati svoju priliku. Portugalcu se, nije dopao takav način razmišljanja pa je poslao jasnu poruku.

“To je njegova karijera, njegov život, sam odlučuje. Rekao sam mu da će biti veoma teško da ikada zaigra dok sam ja menadžer, jer imam petoricu igrača na njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poziciji koji su u prednosti. Takođe, moj princip je da imam 23 fudbalera na treninzima, i taj broj je popunjen. Kada mi neko zafali, uzeću nekog iz omladinske ekipe” izjavio je Murinjo.

Švajnštajger, inače, ima unosan ugovor sa "đavolima" na još dve godine, po kojem zarađuje osam miliona evra po sezoni. Zbog svega toga, Nemac se ne brine preterano što je van takmičarskog pogona. Prema pisanju engleskih medija, iskusni vezista će, ako se ipak odluči za odlazak iz Mančestera, prihvatiti neku od bogatih ponuda iz Sjedinjenih Američkih Država ili Kine.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Šta Švajni kaže o Junajtedovoj pobedi?

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016

Tri utakmice i tri pobede za Mančester junajted. Bez prisustva Bastijana Švajnštajgera, ali njega to ne zanima....Možete zauzeti koju god stranu želite u "sukobu" koji traje na relaciji Mančester junajted - Žoze Murinjo - Bastijan Švajnštajger, ali nemačkom fudbaleru mora se odati priznanje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.