Murinjo: Spremniji za PL, osvajanje LŠ još daleko

Izvor: B92, 26.Jul.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Spremniji za PL, osvajanje LŠ još daleko

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo rekao je da njegova ekipa ima bolje šanse za osvajanje Premijer lige nego prethodne sezone, dok je LŠ i dalje daleko.

Portugalac smatra da za titulu u Ligi šampiona treba još dosta toga da se potrefi, dok domaći šampionat očekuje dosta spremniji.

"Ova godina biće teža za nas, ali isto tako mislim da smo spremniji nego prošle sezone i u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << boljoj smo poziciji da osvojimo Premijer ligu", rekao je Murinjo.

Mančester prošle sezone je završio tek na šestom mestua, a Portugalac misli da ekipa mora da veruje u sebe kako bi došla do zacrtanog cilja.

"Verujem u ovu grupu momaka, u naš dug, empatiju i zajedništvo. Imam poverenje u moje momke i pokušaćemo (da osvojimo titulu)", kazao je Žoze.

Iako su bili tek šesti na tabeli, Junajted je preko Lige Evrope uspeo da se domogne elitnog fudbalskog takmičenja, pa će se tako sledeće godine takmičiti u Ligi šampiona.

"U Ligu Evrope smo ušli kao jedan od najboljih timova, dok u Ligu šampiona to nije slučaj. Moramo da budemo mnogo bolji, da bismo uspeli da se borimo za trofej", rekao je menadžer Mančestera.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.