Murinjo: Najvažniji trofej u karijeri (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Najvažniji trofej u karijeri (video)

Trener Mančester Junajteda, Žoze Murinjo izjavio je posle pobede nad Ajaksom u finalu Lige Evrope, da mu je osvojeni trofej najvažniji u dosadašnjoj karijeri.

"Za mene ovo je najvažniji pehar u karijeri, zato što je to moj poslednji. To je način na koji posmatram stvari. Naravno titula Liga Šampiona je veća od Lige Evrope, ali ovo je poslednji trofej i taj poslednji je onaj koji vam se podvuče pod kožu, to je fantastičan osećaj", rekao je Murinjo.

"Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ekipu, on znači sve, treći trofej, povratak u Ligu Šampiona, znači kontinentalni trofej, znači igranje UEFA Super Kupu u Makedoniji u avgustu. Za klub to je poslednji komad puzle. Nije slučaj kao Ajaksov ili u drugim klubovima širom sveta. Za mene znači jako puno, kao i za igrače i nadam se i naše navijače", naglasio je trener Junajteda.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.