Murinjo: Matić je igrao kao životinja, a Drogba se borio sa dvojicom koji mogu da mu budu sinovi

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Matić je igrao kao životinja, a Drogba se borio sa dvojicom koji mogu da mu budu sinovi

Menadžer Čelsija pohvalio sve igrače posle pobede nad Mančester junajtedom

Čelsi sigurnim korakom gazi ka novoj tituli. Plavci su pobedili Mančester junajted sa 1:0 i ukoliko savladaju Arsenal i Lester praktično su doneli trofej na Stamford Bridž. Menadžer londonskog kluba Žoze Murinjo kaže da razume veliku radost njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izabranika posle meča pošto su dobili jednu od najboljih ekipa na svetu.

Portugalac je pohvalio sve igrače od golmana Kurtoe do napadača Drogbe.

„Azar ima tu magiju top igrača, pogotovo kada su u pitanju veliki mečevi. Kejhil je neverovatno blokirao Falkaa, Teri je bio neverovatan, golman je bio uz nas sve vreme, Azpilikueta je za mene bio najbolji igrač na terenu, a i Ivanović je bio fantastičan. Matić je igrao kao životinja, a naša druga životanja, Drogba, borio se sa dvojicom klinaca koji su toliko mladi da mogu sinovi da mu budu“, rekao je Murinjo spominjujući i Oskara, Ramiresa, Mikela.

Portugalac priznaje da mu je cilj da što pre obezbedi titulu.

„Svaka naredna pobeda je korak ka tituli. Možemo da kažemo da smo šampioni ako osvojimo devet bodova kod kuće, ali bolje je da uzmemo neke bodove i na strani“, poentirao je Murinjo.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.