Murinjo: Imam ekipu za titule

Izvor: N1 televizija, 26.Avg.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Imam ekipu za titule

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo poručio je medijima da je klub kompletirao ekipu i da neće više biti aktivan na fudbalskom tržištu do kraja prelaznog roka.

"Imam potrebnih 23 igrača i niko više neće doći ili otići iz ekipe. Zato mislim da ćemo imati mirnu sedmicu, bez kruženja helikoptera i drugih iščekivanja. A ja sam i više nego zadovoljan igračima koje imam na raspolaganju. Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se međutim ukaže potreba, ja ću biti srećan da pružim šansu nekim igračima iz mlađih pogona kluba i ubrzam njihov razvoj i napredak. Spremni smo za osvajanje trofeja. Idemo po njih", kazao je Murinjo.

Trener Junajteda je nastavio monolog:

"Žao mi je samo što je na pozajmicu u Vulverhempton otišao Kameron Bortvik Džekson, ali na poziciji levog beka imam već Roha, Blinda i Luka Šoua, a Kameronu je potrebno da više igra i takve odluke donosi svaki klub. Što se tiče žreba za Ligu Evrope, smatram da naša grupa podseća na Ligu šampiona, jer će ime Mančester junajteda značajno podići renome tog takmičenja. Fenerbahče i Fejnord su ekipe koje će doprineti spektaklu i biti magnet za naše navijače, dok da budem iskren, o ukrajinskoj Zarji, ne znam baš ništa", zaključio je Murinjo.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.