Murinja jedna odluka koštala pobede, Junajted ispustio bodove na Gudisonu! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinja jedna odluka koštala pobede, Junajted ispustio bodove na Gudisonu! (video)

Trenutak inspiracije Zlatana Ibrahimovića nedovoljan Junajtedu, Felaini tragičar, Everton u finišu osvojio veliki bod.

Fudbaleri Evertona i Mančester junajteda remizirali su na Gudisonu rezultatom 1:1 (0:1) u 14. kolu Premijer lige.

Prvi pogodak na meču postigao je Zlatan Ibrahimović u finišu prvog poluvremena, ali je pred kraj meča Bejns izjednačio sa bele tačke posle greške Felainija koji je neposredno pre toga ušao u igru i zgrešio penal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U prvom poluvremenu nije bilo nešto mnogo pravih prilika, ali izdvajamo dva zanimljiva detalja - sporan momenat u 16. minutu i pogodak Zlatana Ibrahimovića.

Markos Roho je u 16. minutu oštro startovao na Janika Bolasija, zaradio je žuti karton, mada ruku na srce, glavni sudija ne bi pogrešio ni da mu je pokazao direktan crveni.

Everton je potom imao blažu inicijativu na terenu, imao dve poluprilike, ali De Hea nije morao ni da odreaguje.

I onda, u finišu prvog dela igre, pravo ni iz čega, kada je delovalo da će se na pauzu otići sa miroljubiivih 0:0, na scenu je stupio tragičar Stekelenburg i majstor Ibrahimović.

Golman Evertona je pogrešno procenio let lopte, nepotrebno istrčao sa gol linije, a Ibrahimović ga je lobovao i uz mnogo sreće savladao. Lopta se odbila od zemlje o prečku, pa potom o stativu i nekako umilila iza gol linije.

Ni drugo poluvreme nije donela mnogo uzbuđenja niti lepu igru timova, koji su vodli veliku bitku na sredini terena, daleko od opasnih zona.

Ronald Kuman je u 65. minutu odlučio da napravi trostruku izmenu i da krene na sve ili ništa, ušli su Delofeu, Holgejt i Valensija umesto Kleverlija, Kolmana i Bolasija, ali se Junajted veoma dobro branio.

U 81. minutu, upravo je Valensija odlično šutirao glavom, ali je De Hea zaustavio njegov pokušaj.

U finišu utakmice, Murinjo je izmenama zatvorio prilaze golu, pošto su Felaini i Rašfrod zamenili Marsijala i Mihtarijana, ali to se ispostavilo kao loša odluka.

Naime, Felaini je nespretnom reakcijom oborio Gaju u šesnaestercu, a sudija opravdano pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač najstrože kazne bio je kapiten Evertona Lejton Bejns za konačnih 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted igrao dobro, a onda je ušao Felaini

Izvor: B92, 04.Dec.2016

Fudbaleri Evertona i Mančester junajteda odigrali su nerešeno 1:1, u derbiju 14. kola Premijer lige...Ekipa Žozea Murinja je ponovo ispustila dva boda, a najveći krivac za to je upravo Portugalac koji je pet minuta pre kraja uveo Maruana Felainija u želji da sačuva pobedu...Očajni Belgijanac ponovo...

Nastavak na B92...

Junajted bez pobede, navijači proklinju Felainija: Ponesi mozak sa sobom i idi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016

Fudbaleri Mančester junajteda ispustili su pobedu na gostovanju Evertonu - rezultat utakmice 14. kola bio je 1:1...U finišu prvog poluvremena je Zlatan Ibrahimović postigao dosta čudan gol...Domaći su se u nastavku obrušili na gol De Hee, koji je ipak uspeo da sa nekoliko sjajnih odbrana spasi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.