Može li Liverpul da pretekne Junajted?

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li Liverpul da pretekne Junajted?

Da li je tim sa "Enfilda" u stanju da prestigne svog najvećeg rivala?

Kao što je već poznato, tri kola pre kraja šampionata, Liverpul zauzima 5. poziciju i ima 4 boda manje od Mančester Junajteda koji se nalazi na 4. poziciji.

Bivši fudbaler Liverpula, Džon Aldridž, veruje da je sve moguće i da Liverpul i dalje ima šansu da se nađe u Ligi šampiona naredne sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << javljaju engleski mediji.

"Hajde da se stvarno borimo za to 4. mesto, jer ako Junajted ispusti neki bod, mi bismo uz 3 pobede bili najveće iznenađenje na kraju sezone.", napisao je Aldridž u svojoj kolumni za "Liverpul Eho".

Džon je takođe dodao da svi u Liverpulu mogu biti optimistični, jer su "Crveni đavoli" izgubili poslednje 3 utakmice u ligi.

"Junajted je izgubio 3 utakmice zaredom i ostali su im još mečevi u gostima protiv Kristal Palasa i Hala, koji se bori za opstanak, kao i protiv Arsenala kod kuće. Nemojte pogrešno da me shvatite, ali i dalje postoji šansa, i moramo da pokušamo da je iskoristimo.", dodao je bivši reprezentativac Republike Irske.

Poslednji meč ova dva tima su odigrala u polufinalu Liga Kupa, kada je Liverpul poražen pogotkom Baneta Ivanovića u produžecima, ali 56-godišnji Aldridž veruje da bi uz malo sreće i više napadačkog fudbala Liverpul mogao da osvoji sva tri boda.

"Videli smo u polufinalu Liga Kupa protiv Čelsija da možemo da se borimo sa njima, i da smo uz malo sreće mogli i tad da ih pobedimo, iako smo igrali bez klasičnog napadača.", zaključio je Džon.

Nakon gostovanja Čelsiju za vikend, pred Liverpulom su mečevi protiv Kristal Palasa na "Enfildu" i Stouka u gostima.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.