Mojes: Uvek ću biti zahvalan Fergusonu na ukazanom poverenju

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes: Uvek ću biti zahvalan Fergusonu na ukazanom poverenju

Smenjeni menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes izjavio je da će zauvek ostati zahvalan Aleksu Fergusonu što mu je poverio kormilo kluba.
(FOTO: AP)
On je naglasio da razume frustraciju navijača posle njegovog besplodnog desetomesečnog vođenja tima, koji se prvi put posle 1996. godine neće takmičiti u Ligi šampiona iduće sezone.
Tokom ovog perioda tranzicije, rezultati i igra nisu bili na nivou na kojem su Junajted i njegovi navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << navikli da bude, zbog toga potpuno razumem njihovo razočarenje i frustraciju – rekao je Mojes u saopštenju.
On je naglasio da je ponosan sto je doveo ekipu do četvrtfinala Lige šampiona.
Ostajem zahvalan Aleksu Fergusonu što je verovao u mene i moje sposobnosti i što mi je dao priliku da vodim Mančester junajted – rekao je Mojes.
Pedesetogodišnji Škotlanđanin smenjen je u utorak, a na njegovo mesto je privremeno postavljen igrač sredine terena Rajan Gigs.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mojes: Uvek ću bti zahvalan Fergusonu na ukazanom poverenju

Izvor: Press, 23.Apr.2014

On je naglasio da razume frustraciju navijača posle njegovog besplodnog desetomesečnog vođenja tima, koji se prvi put posle 1996. godine neće takmičiti u Ligi šampiona iduće sezone.. "Tokom ovog perioda tranzicije, rezultati i igra nisu bili na nivou na kojem su Junajted i njegovi navijači...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.