Milinković-Savić napustio Junajted i potpisao za Legiju

Izvor: Press, 27.Nov.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković-Savić napustio Junajted i potpisao za Legiju

Mladi srpski golman Vanja Milinković-Savić, raskinuo je ugovor sa Mančester Junajtedom i prešao u Legiju iz Gdanjska, potvrdio je poljski klub na zvaničnom sajtu.
         Milinković-Savić se obavezao da četiri i po godine bude u Legiji, za koju igraju srpski fudbaleri Miloš Krasić i Aleksandar Kovačević.
"Napustio sam Junajted jer nisam mogao da rešim problem sa radnom dozvolom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dugo sam se vukao taj problem, a nisam uspeo da nađem klub gde bih branio na pozajmici. Raskinuo sam ugovor i drago mi je da sam došao u Legiju", rekao je Milinković-Savić za klupski sajt.
On će za novi klub moći da brani od 1. januara 2016. godine i nosiće dres sa brojem 32.
Karijeru je počeo u Vojvodini, a prošle godine prešao je u Junajted, koji ga je odmah vratio u matični klub na pozajmicu.
Bio je član omladinske reprezentacije Srbije koja je letos osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.