Matić: Poraz od Arsenala nas je probudio

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Poraz od Arsenala nas je probudio

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je da veruje da je težak poraz od Arsenala na „Emirejtsu“ bio poziv za buđenje za saigrače i njega. ‚Plavci‘ su u nedelju slavili protiv Mančester Junajteda sa 4:0 i to im je bio treći trijumf zaredom posle poraza od ‚Tobdžija‘.

„Ponekad morate da izgubite da biste se probudili. Nas je probudila utakmica sa Arsenalom. Znali smo da moramo da budemo bolji, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da želimo više i to smo i uradili. Lako je reći da smo morali da radimo vrednije, ali smo posle duela sa Arsenalom znali da moramo da pokažemo da imamo kvalitet, što smo i učinili na poslednje tri utakmice. Pokazali smo kvalitet, nismo primili nijedan gol, a postigli smo ih mnogo“, naglasio je Matić.

Srpski fudbaler je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu nad Junajtedom, a posle tog susreta istakao je da je lakoća kojom je njegov tim došao do trijumfa pokazao da ‚Plavci‘ mogu svima da budu pretnja.

„To je bio trenutak kada smo morali da pokažemo da možemo da se borimo sa svakim i srećan sam što smo to i učinili. Naravno, ne zaboravljamo da smo izgubili od Arsenala i Liverpula. Ali, tabela pokazuje da smo tu, da smo blizu. Pokušaćemo da nastavimo u istom ritmu. U ovom trenutku igramo veoma dobro, a nije lako pobediti 4:0 tim koji je jak kao Junajted. Ostvarili smo veliku pobedu“, istakao je Matić.

Na pitanje da li je njegov tim imao nešto da dokaže u duelu sa bivšim menadžerom Žozeom Murinjom , Matić je rekao:

„Svaka utakmica je velika motivacija za nas. Igramo za veliki klub, a za nas nema veze sa kim igramo. Žoze je bio naš menadžer i poštujemo ga, a ja posebno. Doveo me je nazad iz Benfike i moram da kažem da imam veliko poštovanje prema njemu“.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.