Izvor: B92, 15.Apr.2014, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateo Kovačić: Ostajem u Interu

Reprezentativac Hrvatske Mateo Kovačić rekao je da neće napustiti ekipu iz Milana i da je njegova budućnost u Interu.

Postojale su spekulacije da su Mančester Junajted i Arsenal zainteresovani za devetnaestogodišnjeg veznog igrača Intera.

"Možda sam mlad, ali sam naučio da mediji moraju o nečemu da spekulišu svaki dan. Moj ugovor važi do 2017. godine i moja budućnost je u Interu. Srećan sam što sam igrač tako velikog kluba", izjavio je Kovačić.

Mateo Kovačić na Đuzepe Meacu stigao je 2013. godine iz zagrebačkog Dinama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mateo Kovačić: Ostajem u Interu

Izvor: B92, 15.Apr.2014

Reprezentativac Hrvatske Mateo Kovačić rekao je da neće napustiti ekipu iz Milana i da je njegova budućnost u Interu...Postojale su spekulacije da su Mančester Junajted i Arsenal zainteresovani za devetnaestogodišnjeg veznog igrača Intera..."Možda sam mlad, ali sam naučio da mediji moraju o...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.