Mata: Pokušaću golovima da nadomestim nedostatak napadača

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mata: Pokušaću golovima da nadomestim nedostatak napadača

Vezni fudbaler Mančester junajteda Huan Mata rekao je da se nada da će u predstojećoj sezoni postići dosta golova i da će na taj način ojačati napad "crvenih đavola".

"Uvek se trudim da postignem što više golova. Dok sam bio dete igrao sam kao napadač i neće mi biti teško da pomognem u napadu. U svakom timu u kom sam igrao postizao sam dosta golova i nadam se da će tako biti i predstojeće sezone u Mančesteru", rekao je Mata, a prenosi goal.com.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odlaska Robina van Persija i Radamela Falkaa, treneru Mančestera Luj van Galu na raspolaganju od iskusnih napadača ostali su samo samo Vejn Runi i Havijer Ernandes.

"Ove sezone za cilj imam da postignem veliki broj golova i da zabeležim mnogo asistencija. Trudiću se da to bude tako. Vrteću se uvek oko šesnaesterca i na taj način pokušaću da pomognem timu. Jedne sezone dok sam igrao u Čelsiju dao sam 21 gol, a u Valensiji 14. Za veznog igrača uvek sam postizao mnogo golova", rekao je Mata.

Ovaj 27-godišnji fudbaler sredine terena je prošle sezone za Junajted odigrao 35 utakmica i postigao je 10 golova.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.